O pekařství

O pekařství

Moravské bohatství a tradice vypečené dokřupava

Matějovo pekařství jsme založili na tradičních pekařských postupech a zkušenostech několika generací. Oprášili jsme rodinné recepty našich babiček a prababiček, vyzpovídali staré pekařské mistry a do těsta zamíchali kus z polí a farem Moravy.

Léta zkušeností v každém soustu

Na tom, co jíme, nám opravdu záleží, proto jdeme u každé receptury do detailu. Řešíme množství cukru a soli, kontrolujeme lepek v mouce i tuk v tvarohu. Propojujeme tradiční pekařské postupy, které jsou časově náročnější, ale dovolují nám nedělat kompromisy v kvalitě ani chuti. Díky novým technologiím si z naší prodejny odnesete chléb ještě teplý.

Sladkosti s rodokmenem

Recepty našich babiček jsou vzácným dědictvím. Sesbírali jsme je z ručně psaných kuchařek našich rodin, které se předávají z generace na generaci. Uspořádali jsme sladkou ochutnávku těchto pokladů, ty nejlepší náš technolog upravil pro pekárenskou výrobu a vy je teď můžete ochutnat. Nadýchané, vláčné a voňavé až na váš stůl!